ELAZIĞ / MERKEZ - Şehit Eyyüp Oğuz Anadolu İmam Hatip Lisesi

ÖĞRENCİ - ÖĞRETMEN DESTEK SİSTEMİ TANITIM SEMİNERİ YAPILDI

Okulumuz müdür yardımcısı Mehmet TOKER tarafından öğrencilerimize "Öğrenci - Öğretmen Destek Sistemi" tanıtım semineri yapıldı.

Millî Eğitim Bakanlığınca öğrencilere bireyselleşmiş eğitim, öğretmenlere ise öğrencilerini izleme imkânı sunarak akademik başarıyı artırmak ve uzmanlarca filtrelenmiş içeriklerle bu alandaki ihtiyaçların giderilmesini sağlamak amacıyla hazırlanan ÖDS, eğitimde fırsat eşitliğine büyük katkı sağlayacak.

Soru temelli hazırlanan sistem; ders kitapları, konu anlatımları, ders anlatım videoları ve soru çözüm videoları ile destekleniyor. Öğrencilere çeşitli yardımcı kaynaklara erişim olanağı sağlayan sistem sayesinde veliler de önemli ölçüde bir ekonomik yükten kurtarılmış oluyor.

22-09-202322-09-202322-09-202322-09-202322-09-2023

Öğrenci - Öğretmen Destek Sistemi hakkında daha ayrıntılı bilgi için aşağıdaki linklere tıklayınız.

Öğrenci Öğretmen Destek Sistemi Nedir? Videoyu izlemek için tıklayınız.

Öğrenci Destek Sisteminin İçeriği ve Çalışma Prensibi Nasıldır? Videoyu izlemek için tıklayınız.

Öğrenci Destek Sistemine (ÖDS) Nasıl Giriş Yapılır? Videoyu izlemek için tıklayınız.

Öğrenci Bilgi Sisteminde Hangi Ders Modülleri Var? Videoyu izlemek için tıklayınız.

ÖDS Nasıl Çalışır? Videoyu izlemek için tıklayınız.

Yayın: 22.09.2023 - Güncelleme: 22.09.2023 14:27 - Görüntülenme: 143